+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Ondráš Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 125 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    70%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 26.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
20 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 11.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 15.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 26.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Ochotný personál, parkování před hotelem

  • Opotřebené zařízení, vrzající pelest, vodovodní baterie cákající do všech stran...

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 22.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jiří

jednotlivec, 20.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • - maximální spokojenost s personálem (recepce, restaurace, bar)

  • - nízká úroveň pokojů typu KOMFORT ! (cena neodpovídá kvalitě) - snídaně není v ceně ubytování - malá kapacita hotelového parkoviště ! - vysoký poplatek za parkování

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
2
Hotel Ondráš odpověděl na tuto recenzi.
Cena snídaně a parkování není zahrnuta v ceně, jelikož hosté, kteří těchto služeb nevyužijí, by je hradili zbytečně. Cena za parkování 100 kč/noc je dle našeho názoru standartní. Je pravda, že k dispozici máme omezený počet parkovacích míst. Tím, že se hotel nachází přímo v centru města, není možné tento parkovací prostor rozšířit.

Justin

dospělý pár, 25.4.2015

English

  • Celkové hodnocení
60 %
  • The stay was absolutely OK. Most OK-est hotel we've ever been to. The breakfast was especially OK. Also having the restaurant downstairs was quite OK. OK.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 20.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 22.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Líbila se mi ochota a chování personálu recepce,

  • Pokoj byl neútulný, hotel je velmi hlučný i přes zavřená okna byl velký hluk z ulice. Hluk byl i z vedlejších pokojů. Koupelna a WC sice čisté, ale vzhled velmi neuspokojivý, popraskané obklady, absence světla nad zrcadlem. Jeden vysoušeč vlasů na celý hotel? Zarazila mne cena za parkování.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Hotel Ondráš odpověděl na tuto recenzi.
Dovolím si uvést, že parkování sice máme placené, poplatek sdělujeme na všech stránkách a rezervačních portálech!!!! Jelikož si paní objednala pokoj z levnějších kategorií (ekonomy), je i jeho stav a vybavení odpovídající ceně. Hluk - hotel v centru nemůže nabízet klidný pobyt, zvláště o víkendu.

Anonym

skupina přátel, 3.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 24.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 3.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 31.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Iveta Rašnerová

dospělý pár, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 25.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • ochota personálu

  • hluk s okolních pokojů, netěsnící kohoutky, na chodbě protékající WC

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Vlastimil

dospělý pár, 1.9.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Vynikající je poloha hotelu Ondráš v samotném centru Zlína. Dámy na recepci byly milé a ochotné. Pokoj byl čistý a uklizený.

  • Nábytek v pokoji "dvoulůžkový ekonomy" (peřiňák a skříňka) je desítky let starý, odpudivý a nefunkční. Chybí stolek. Stav koupelny odpovídá spíš laciné ubytovně z osmdesátých let minulého století. Zařízení (sprchový kout + WC) je vysloužilé. Protékala baterie, klika u dveří nedržela. Recepce hotelu není umístěna tak, aby vstup na schodiště vedoucí k pokojům byl kontrolován. K pokojům tak může přijít v podstatě kdokoliv z ulice - zabezpečení hotelu je podle našeho názoru nedostatečné!!! Pod okny do ulice je umístěna venkovní zahrádka restaurace, odkud se do pozdních nočních hodin ozývá nepříjemný hluk a křik opilých hostů.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Tomáš

jednotlivec, 30.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 27.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • staré zařízení

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr Kubík Ing.

dospělý pár, 17.6.2018

Liberec Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Recepční a služby byly vzorné. Úklid a čistota byly v pořádku.

  • Vybavení pokoje - chybí stolek a židle, chybí jedna lampička na nočním stolku byla pouze jedna, chybí příruční chladnička !!!, Kromě jiného baterie nad umyvadlem a u sprchy jsou trochu zastaralé, upevnění sprchy ve sprchovém koutě jen pro dlouhány. Snídaně v neděli jsou pouze typové - 120,- Kč - proč??.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
6