Hotel Ondráš Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 164 recenzí

  • Personál

    91%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    82%
  • Pohodlí

    70%
  • Poměr cena/kvalita

    75%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 20.11.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
0 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
0
Komfort
0
Cena/kvalita
0

Anonym

jednotlivec, 26.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
20 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
2
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 11.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 27.4.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
44 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Miroslav

jednotlivec, 10.9.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
44 %
  • Hotel ve stylu 70.let minulého století.

Personál
6
Služby
4
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 15.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Aleš

jednotlivec, 1.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
50 %
  • Hotel připomíná spíše ubytovnu, než hotel. Za dvoulůžkový pokoj 1400,- noc bez snídaně, si opravdu představuji jiný komfort.

Personál
6
Služby
0
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 26.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Ochotný personál, parkování před hotelem

  • Opotřebené zařízení, vrzající pelest, vodovodní baterie cákající do všech stran...

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

rodina se staršími dětmi, 8.6.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
53 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 22.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Jiří

jednotlivec, 20.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • - maximální spokojenost s personálem (recepce, restaurace, bar)

  • - nízká úroveň pokojů typu KOMFORT ! (cena neodpovídá kvalitě) - snídaně není v ceně ubytování - malá kapacita hotelového parkoviště ! - vysoký poplatek za parkování

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
2
Hotel Ondráš odpověděl na tuto recenzi.
Cena snídaně a parkování není zahrnuta v ceně, jelikož hosté, kteří těchto služeb nevyužijí, by je hradili zbytečně. Cena za parkování 100 kč/noc je dle našeho názoru standartní. Je pravda, že k dispozici máme omezený počet parkovacích míst. Tím, že se hotel nachází přímo v centru města, není možné tento parkovací prostor rozšířit.

Anonym

jednotlivec, 9.4.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Tekoucí teplá voda na osprchování a absolutní ticho na spaní. Ve vedlejším pokoji "23"byla ubytovaná paní z Ukrajiny. Jinak nikdo.

  • Poměrně často cestuji, bohužel Hotel Moskva, Garni byly obsazeny. (Důvodem byla krajská diskuze o nové krajské nemocnic za 30 mld Kč). Jakou si ubytovací firmou/Seznam mi byl nabídnut Ondráš. S takovým ubytovíním jsem se dlouho nesetkal a setkat se nikdy nechci - po příjezdu musíte zaplatit "dopředu" (nikdo se mě nezeptal, zda si nechci pobyt prodloužit), parkování není v ceně, ač nedělní parkování je v okolí hotelu zadarmo. Pondělní - sobotní parkování, za rohem Ondráše je dtto/zadarmo. Snídaně za 120 Kč/osoba, tj. 240 Kč za dva zaměstnance!! Za měsíc by nás ta chudá snídaně stála 7 200 Kč. Nezlobte se, ale poměr cena/kvalita. Nikdy se už v Hotelu Ondáš, neubytuji. Nezlobte se, spokojen jsem absolutně nebyl!

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Justin

dospělý pár, 25.4.2015

English

  • Celkové hodnocení
60 %
  • The stay was absolutely OK. Most OK-est hotel we've ever been to. The breakfast was especially OK. Also having the restaurant downstairs was quite OK. OK.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Pavel

jednotlivec, 15.9.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Hotel se opravuje - venkovní fasáda, zalepená okna folií - kdyby to člověk věděl, že je hotel opravován - tak změním hotel.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Marta Tomášková

jednotlivec, 1.11.2019

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Celou noc hučí topení, nedá se při tom spát.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 20.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 22.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Líbila se mi ochota a chování personálu recepce,

  • Pokoj byl neútulný, hotel je velmi hlučný i přes zavřená okna byl velký hluk z ulice. Hluk byl i z vedlejších pokojů. Koupelna a WC sice čisté, ale vzhled velmi neuspokojivý, popraskané obklady, absence světla nad zrcadlem. Jeden vysoušeč vlasů na celý hotel? Zarazila mne cena za parkování.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Hotel Ondráš odpověděl na tuto recenzi.
Dovolím si uvést, že parkování sice máme placené, poplatek sdělujeme na všech stránkách a rezervačních portálech!!!! Jelikož si paní objednala pokoj z levnějších kategorií (ekonomy), je i jeho stav a vybavení odpovídající ceně. Hluk - hotel v centru nemůže nabízet klidný pobyt, zvláště o víkendu.

Anonym

jednotlivec, 16.1.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

skupina přátel, 3.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 31.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6