+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Ondráš Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 114 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    87%
  • Vybavení

    81%
  • Pohodlí

    70%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 21.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vybaveni pokoju a čistota

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 7.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petr

mladý pár, 22.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
85 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.11.2015

Polski

  • Celkové hodnocení
96 %
  • all , thanks

  • little failure in WC

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 31.10.2015

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Hotel byl pěkně zařízený, personál příjemný a usměvavý. V pokojích bylo uklizeno a čisto, prostředí velmi příjemné.

  • Pokoj byl celou dobu cítit kouřem. Jako nekuřákům nám to hodně vadilo. Cena snídaně (100 Kč) se mi zdála přemrštěná za 3 plátky sýra, 3 plátky šunky, 1 plátek slaniny a půlku vařeného vejce.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Ondráš odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

děkujeme za kladné hodnocení. Co se týká snídaně, je potřeba rovněž do ceny zahrnout 100% džus, teplý nápoj dle výběru (konvice čaje, kafé, capuccino..), pečivo bez omezení. Vejce zcela jistě bylo celé - 2 poloviny, šunku (více jak 80%) a sýr se snažíme vybírat lepší kvality.

Anonym

jednotlivec, 25.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • vše OK

  • málo míst k parkování....měla jsem zaplacené parkování...ráno odjela a večer když jsem se vrátila,bylo obsazené a já neměla kde zaparkovat......nakonec se to vyřešilo......:)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Klaudia

jednotlivec, 9.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Lokalita blizko centra.

  • Hluk z ulice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Martin

jednotlivec, 16.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Za tu cenu v pohodě

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Marian Krutý

skupina přátel, 23.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Bol som spokojný.

  • nič čo by stálo za zmienku.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Richard

jednotlivec, 25.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Příjemné prostředí, personál i cena.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jiří

jednotlivec, 20.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • - maximální spokojenost s personálem (recepce, restaurace, bar)

  • - nízká úroveň pokojů typu KOMFORT ! (cena neodpovídá kvalitě) - snídaně není v ceně ubytování - malá kapacita hotelového parkoviště ! - vysoký poplatek za parkování

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
2
Hotel Ondráš odpověděl na tuto recenzi.
Cena snídaně a parkování není zahrnuta v ceně, jelikož hosté, kteří těchto služeb nevyužijí, by je hradili zbytečně. Cena za parkování 100 kč/noc je dle našeho názoru standartní. Je pravda, že k dispozici máme omezený počet parkovacích míst. Tím, že se hotel nachází přímo v centru města, není možné tento parkovací prostor rozšířit.

Vladimír Šourek

jednotlivec, 5.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Úroveň služeb, které hotel nabízí odpovídá cenám. Pouze snad snídaně by měly být podávány formou otevřeného bufetu a vybavení pokoje Standart trochu "polidštit". Příjemný a ochotný personál.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Justin

dospělý pár, 25.4.2015

English

  • Celkové hodnocení
60 %
  • The stay was absolutely OK. Most OK-est hotel we've ever been to. The breakfast was especially OK. Also having the restaurant downstairs was quite OK. OK.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Danuše Urbanová

jednotlivec, 8.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Umožněn dřívější nástup k ubytování. Vyřízeny kladně požadované informace.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Iveta Rašnerová

dospělý pár, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Renata

jednotlivec, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Do hotelu jezdim pravidelně, pamatuji si ho před rekonstrukci a musim rict, ze jsme s pobytem vždy spokojeni. Pomer cena, kvalita a umisteni primo v centru města je pro nas rozhodujici.

  • Hodne mi vadila plisen v koupelnách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Vlasta Kováříková

dospělý pár, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • příjemný personál, dobrá pozice ve městě, dobrá hospoda ve sklepě, klid, dobře se tu spí, určitě se někdy vrátíme

  • i turistický pokoj je potřeba vymalovat, pokud jsou stěny u postele tak špinavé, jako v pokoji č. 20 nebo dát vedle postelí nějakou omyvatelnou desku v pokoji byl nevyvětratelný zápach po cigaretách, ale chápu, že tohle asi ovlivnit hotel nemůže

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10