+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Ondráš Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 84 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    70%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Marian Krutý

skupina přátel, 23.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Bol som spokojný.

  • nič čo by stálo za zmienku.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
4

Richard

jednotlivec, 25.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Příjemné prostředí, personál i cena.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jiří

jednotlivec, 20.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
58 %
  • - maximální spokojenost s personálem (recepce, restaurace, bar)

  • - nízká úroveň pokojů typu KOMFORT ! (cena neodpovídá kvalitě) - snídaně není v ceně ubytování - malá kapacita hotelového parkoviště ! - vysoký poplatek za parkování

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
3
Cena/kvalita
2
Hotel Ondráš odpověděl na tuto recenzi.
Cena snídaně a parkování není zahrnuta v ceně, jelikož hosté, kteří těchto služeb nevyužijí, by je hradili zbytečně. Cena za parkování 100 kč/noc je dle našeho názoru standartní. Je pravda, že k dispozici máme omezený počet parkovacích míst. Tím, že se hotel nachází přímo v centru města, není možné tento parkovací prostor rozšířit.

Vladimír Šourek

jednotlivec, 5.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Úroveň služeb, které hotel nabízí odpovídá cenám. Pouze snad snídaně by měly být podávány formou otevřeného bufetu a vybavení pokoje Standart trochu "polidštit". Příjemný a ochotný personál.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Justin

dospělý pár, 25.4.2015

English

  • Celkové hodnocení
60 %
  • The stay was absolutely OK. Most OK-est hotel we've ever been to. The breakfast was especially OK. Also having the restaurant downstairs was quite OK. OK.

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Danuše Urbanová

jednotlivec, 8.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Umožněn dřívější nástup k ubytování. Vyřízeny kladně požadované informace.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Iveta Rašnerová

dospělý pár, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Renata

jednotlivec, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Do hotelu jezdim pravidelně, pamatuji si ho před rekonstrukci a musim rict, ze jsme s pobytem vždy spokojeni. Pomer cena, kvalita a umisteni primo v centru města je pro nas rozhodujici.

  • Hodne mi vadila plisen v koupelnách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Vlasta Kováříková

dospělý pár, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • příjemný personál, dobrá pozice ve městě, dobrá hospoda ve sklepě, klid, dobře se tu spí, určitě se někdy vrátíme

  • i turistický pokoj je potřeba vymalovat, pokud jsou stěny u postele tak špinavé, jako v pokoji č. 20 nebo dát vedle postelí nějakou omyvatelnou desku v pokoji byl nevyvětratelný zápach po cigaretách, ale chápu, že tohle asi ovlivnit hotel nemůže

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Veronika

jednotlivec, 21.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Příjemný personál, čisto, poloha v centru města.

  • Průsvitné záclony, absence velkého zrcadla.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Dana Vaicová

rodina se staršími dětmi, 18.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • ochota personálu

  • špatné podmínky pro parkování

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jakub

dospělý pár, 25.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 14.12.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Ochotný personál a příjemné prostředí. Obzvláště si cením toho, že pokoje jsou vybaveny ručníky, mýdlem a šamponem.

  • Snídaně až od osmi hodin. Je trochu škoda, že alespoň nějaké základní potraviny pro snídani nejsou již v ceně některých typů pokojů.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Miloslav Šindler

jednotlivec, 18.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Rychlé a dokonalé vyřízení objednávky, čistý byť trochu skromnější pokoj, ale zase výborné místo v samém centru města, milý a ochotný personál - to vše za dobrou cenu.

  • Chyběly mi pouze ve skříni dva kartáče a hadřík - na šaty a boty.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • kromě parkování vše v pořádku

  • nebylo k dispozici parkovací místo pro automobil

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 6.7.2014

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jaroslav Paur

jednotlivec, 1.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Centrum města, klidné prostředí.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Olga Friedrichová

jednotlivec, 29.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • již den předem jsem dostala upozornění na pobyt, cením si toho protože ne vždy si člověk pamatuje věci delší dobu předem objednané.....DÍKY Velice milý a přívětivý personál. Díky

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.